DESPRE NOI

In anul 1986 fostul Trust de Constructii Industriale (T.C.I.) Oradea a deschis un punct de lucru în orasul Alesd. Datorita faptului ca subunitatea mergea in pierderi mai mari de 20% din productie, la sfarsitul anului 1999 T.C.I. Oradea a fost divizata in mai multe subunitati si totodata s-a hotarat scoaterea la licitatie a activelor. In urma licitatiei, statia a fost cumparata de catre S.C. Beton Construct S.R.L. Alesd, reprezentata prin domnul Ile Gavril, fost angajat.

In primul an de functionare compania a intampinat greutati majore deoarece utilajele aferente statiei de betoane (autobasculante, autobetoniere, escavatoare, utilaje de incarcat) erau inchiriate de la terti. Odata cu trecerea timpului, Beton Construct a achizitionat utilajele aferente statiei de sortare si betoane fapt care a determinat cresterea cifrei de afaceri si maximizarea profitului fata de anii precedenti.

In anul 2003 firma a beneficiat de fonduri Phare nerambursabile care au fost intrebuintate pentru achizitionarea unei statii de sortare si concasare ultramoderna.

Ca structura organizatorica, firma are 22 de angajati ce isi desfasoara activitatea pe diferite departamente: administrativ, contabilitate-facturare, asigurare a calitatii produselor, producere a produselor concasate, productie beton, productiei agregate, de transport, de reparatii si montaj pentru utilaje proprii.

  • PESTE 20 DE ANI EXPERIENTA

    Asiguram de peste 20 de ani servicii de transport si pompare de cea mai buna calitate.

  • CELE MAI BUNE MATERIALE

    Produsele livrate sunt permanent monitorizate, retetele noastre de preparare a betonului fiind mereu conform standardelor.

  • STANDARDE PROFESIONALE

    Avem solutiile de a va furniza produse si servicii potrivite lucrarilor dumneavoastra in conformitate cu standardele în vigoare.